abdul's FotoPage
nature , weeding , close up
By: abdul muiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 9-Sep-2007 12:56 Email | Share | | Bookmark
Amatur: Aku cuba belajar

Campuran buah-buahan
Close Up 1
close up 2
View all 12 photos...
Gambar yang aku amik ni adalah pemulaan dalam perjalanan aku dalam memahirkan diri dalam arena Photographer. Sebelum ni aku ada slr guna filem then aku jual , lama jugak takde kamera , just pakai family punya Sony Cybershot. Then last month baru beli compaq kamera Lumix. Aku nak belajar jd master dalam compaq camera sementara menunggu my new Nikon DSL from Japan. Adik aku ada kat Jepun so aku kirim kat dia , kalau ada dia akan belikan , klu takde menangis lah aku utk tunggu ujung tahun ni hehehhee.

I want to be master in compaq camera



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net